Leg Kiropraktor
Thomas Lindberg

Thomas Lindbergflyttade från bruksorten Norberg i Bergslagen 1998 för att studera till kiropraktor vid anrika AECC i England. Utexaminerad 2003 och flyttade då hem till Sverige och Norrköping för att börja arbeta på Ryggakuten som kiropraktor. Har sedan dess framgångrikt förädlat sina diagnos- och behandlingstekniker genom gedigen och kontinuerlig vidareutbildning inom områden som idrottskiropraktik, whiplashskador och ryggrehabilitering för att nämna några. Tillbringar gärna fritiden på fotbollsplaner, hockeyrinkar och resor med sin familj.

Kontakta Thomas, klicka här

Leg Kiropraktor
Mikkel Gade

Mikkel Gade, tidigare gymnastiklärare med kiropraktorexamen från AECC 1982 och legitimerad av Socialstyrelsen sedan 1990. Startade Ryggakuten i Stockholm 1982 och är sedan 1988 hemma i Norrköping igen. Idrottsskadespecialist med uppdrag inom många av regionens idrottsföreningar. Tillbringar gärna sin fritid på havet, i skogen och golfbanan. Mentor till ett 20-tal, idag framgångsrika kiropraktorer.

Kontakta Mikkel, klicka här

 
 

Kiropraktor
Sara Endler

Sara Endler, Master of Chiropractic
BSc Human Science

Kontakta Sara, klicka här

 

Leg Kiropraktor
Karin Jernlås

Karin Jernlås, Master of chiropractic examen från AECC i England. Hon arbetar som legitimerad kiropraktor hos oss sedan hösten 2013. Främsta intresset utöver kiropraktik är kampsport.

Kontakta Karin, klicka här

 
 
 

Klicka här för att komma till LKR, Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation.